Begrensninger og advarsler

Avslåliste for applikasjon

Listen over begrensede programmer inneholder de følgende programmene som standard:

Kaspersky Safe Kids blokkerer disse programmene, slik at barn ikke kan bruke dem for å komme seg rundt begrensningene dine ved å besøke forbudte nettsider og bruke en ubegrenset mengde tid på datamaskinen. Vi anbefaler ikke å endre disse innstillingene hvis du ønsker å blokkere skadelig innhold i nettlesere eller opprette en plan for når barnet ditt kan bruke Mac-en.

Flytte Kaspersky Safe Kids til en ny Mac med Overføringsassistent

Hvis du flytter Kaspersky Safe Kids fra din gamle Mac til en ny Mac ved bruk av Overføringsassisent vil programmet ikke være koblet til My Kaspersky etter overføringen. Barnebeskyttelsen vil bli slått av som standard. For å fortsette beskyttelsen ved bruk av innstillingene spesifisert på My Kaspersky, må du logge på My Kaspersky på programmet.